Nokia XR20 -älypuhelin D-NOKIA-XR20

  • 6,67″ FHD+-kosketusnäyttö
  • 48 + 13 Mpx kaksoiskamera
  • MIL-STD 810H, IP68-luokitus
Kuvaus

Nokia XR20 on suunniteltu pitkäikäiseksi. Se kestää elämän kolhut ja ottaa ne vastaan tyylillä. Ultratukeva kotelo ja kestävin näyttölasi tekevät puhelimesta naarmuuntumisen-, putoamisen-, lämmön-, kylmän-, veden-, lasten- ja lemmikkienkestävän. Mukana käyttöjärjestelmäpäivitykset kolmeksi vuodeksi ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi, joten puhelin on ajan tasalla pitkälle tulevaisuuteen. Koska käytät sitä kauemmin, teet myös palveluksen ympäristölle.

Pitkäikäiseksi suunniteltu
Nokia XR20 on hyvännäköinen, kestävä ja pitkäikäinen älypuhelin. Tyylikäs runko on valmistettu armeijan MIL-STD-810H-standardin mukaan, ja näyttö on kovinta lasiamme tähän mennessä. Niinpä puhelimen voi pudottaa ja kastella ja sillä voi kuvata lasten jalkapallo-ottelun kamalassa myräkässä. Jos se likaantuu, sen voi puhdistaa vedellä ja saippualla. Nokia XR20 -puhelimella on laaja kolmen vuoden takuu². Niinpä voit käyttää sitä kauemmin, mikä on myös planeettamme parhaaksi.

Turvallinen
Elämämme ovat puhelimissamme. Siksi haluamme niiden sisällön pysyvän yksityisenä. Nokia XR20 -puhelimen mukana saat kuukausittaiset tietoturvapäivitykset neljän vuoden ajaksi, jotta toiveesi, haaveesi, ajatuksesi, kuvasi, muistiinpanosi, aikataulusi ja sähköpostisi pysyvät turvassa pitkälle tulevaisuuteen. Huonoja uutisia hakkereille.

Vahvoista vahvin näyttö
Kaikkien aikojen vahvin Corning® Gorilla® Glass Victus™ -näyttömme kestää tiputuksen ja naarmut sekä lasten oikut ja lemmikit. Se sietää auringonvaloa ja sitä voi ohjata märin käsin tai käsineet kädessä.