Nokia XR21 -älypuhelin D-NOKIA-XR21

  • 6,49″ FHD+ 120 Hz LCD -näyttö
  • MIL-STD-810H-sertifioitu
  • 4800 mAh akku, IP69K-luokitus
Kuvaus

Nokia XR21

Ota Nokia XR21 mukaan sinne minne elämä sinut vie, oli se sitten sisällä tai ulkona. Erittäin luja laite on sekä pölyn- että vedenkestävä, ja se sietää pudotuksia jopa 1,8 metristä3 , joten se on rakennettu seikkailuihin. Yllättikö huono sää? Voit käyttää laitetta märillä käsillä tai käsineillä, ja pikapainikkeilla saat suosikkiominaisuutesi avattua nopeasti. Nokia XR21 on pitkäikäinen ja kestävä: Sisältyy 3 vuoden takuu, 4 vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ja 3 Android-käyttöjärjestelmäpäivitystä. Saat lisäksi 1 vuoden näytönvaihtotakuun 2

Kestävä, elegantti ja ympäristöystävällinen Nokia XR21 on rakennettu täysin kierrätetyn alumiinirungon ympärille vahvoista materiaaleista. Sen kestävyys on MIL-STD-810H-sertifioitu, eli se sietää todistetusti pudotuksia ja on pölyn- ja vedenkestävä.

Akunkesto on jopa 2 päivää, joten latausten välillä ei tarvitse hätääntyä, jos laturi unohtuu kotiin. Lisäksi akku säilyttää yli 80 % kapasiteetistaan 800 latausjakson jälkeen1 – eli 60 % enemmän kuin Nokia XR20.

Arjen kolhuilta suojattu Nokia XR21 suojaa myös tietosi. Saat kuukausittaiset tietoturvapäivitykset 4 vuodeksi, joten tiedostosi pysyvät turvassa. 3 vuoden käyttöjärjestelmäpäivitysten, 3 vuoden valmistajan takuun ja 1 vuoden näytönvaihtotakuun ansiosta Nokia XR21 on todella pitkäkestoinen kumppani.

Nokia XR21 yhdistyvät vankka, täysin kierrätetty alumiinirunko ja lujat materiaalit. Sen pudotusten sietokyky sekä pölyn-, veden- ja elämänkestävyys on varmistettu MIL-STD-810H- ja IP69K-standarditestauksella. Kestävän Corning® Gorilla® Glass Victus® näyttölasin ansiosta se pysyy hyvässä kunnossa pidempään. Näytön kunto taataan lisäksi 1 vuoden näytönvaihtotakuulla1 kaiken varalta.