Getac on globaalisti tunnustettu johtaja robustien elektronisten laitteiden alalla. Perustettu yli 30 vuotta sitten, yritys on erikoistunut kestävien tietokoneiden ja tablettien suunnitteluun ja valmistukseen, jotka on rakennettu kestämään vaativimmissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Olipa kyse sotilasoperaatioista, teollisuusympäristöistä, terveydenhuollosta tai kenttätyöstä, Getacin tuotteet tarjoavat luotettavuutta ja suorituskykyä, kun sitä eniten tarvitaan.

Getac yhdistää innovatiivisen teknologian ja suunnittelun luodakseen tuotteita, jotka eivät ainoastaan kestä fyysisiä vaativia tehtäviä, mutta myös täyttävät korkeimmat teknologiset standardit. Yrityksen sitoutuminen laatuun, luotettavuuteen ja kestävyyteen on tehnyt siitä valinnan monille maailman johtaville organisaatioille.

Yrityksenä Getac on sitoutunut paitsi tuotekehitykseen myös erinomaiseen asiakaspalveluun ja jatkuvan tuen tarjoamiseen. He ymmärtävät, että jokainen asiakas ja jokainen tehtävä on erilainen, ja heidän ratkaisunsa on suunniteltu vastaamaan näihin yksilöllisiin tarpeisiin.

Valitsemalla Getacin voitte olla varmoja, että saatte huipputason laitteita, jotka on suunniteltu kestämään ja auttamaan teitä menestymään missä tahansa maailman nurkassa.


Tutustu tuotteisiin

Etkö löytänyt etsimääsi Getacin tuotetta? Olethan yhteydessä myyntiimme.