Zebra

Zebran ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla älylaitteilla pystytään tehostamaan työntekoa monin eri tavoin. Työntekijät pääsevät helposti käsiksi tarvitsemaansa tietoon, sovelluksiin ja ihmisiin. Lopputuloksena tuottavuus ja asiakastyytyväisyys kasvaa. Zebran tuotteita käytetään globaalisti useilla eri toimialoilla: vähittäismyynti, teollisuus, kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä sosiaali- ja terveysala luottavat Zebra-älylaitteisiin jokapäiväisessä työssään.

ZEBRA RUGGEROIDUT ÄLYPUHELIMET

Zebran ruggeroidut älypuhelimet koostuvat TC2x, TC5x ja TC7x -sarjoista. Keskiössä laitteissa on käytettävyys, kestävyys ja elinkaari. Laitteita löytyy useaan erilaiseen käyttöön. TC2x-sarja soveltuu kokonsa puolesta tehtäviin, joissa on hyötyä pienemmästä koosta ja kevyemmästä ruggeroinnista, esimerkiksi sairaaloissa. 
TC5x-sarjaa voidaan käyttää esimerkiksi vaativissa sisäolosuhteissa tai perinteisessä kenttätyöskentelyssä.
Malliston ruggeroiduin TC7x-sarja on suunniteltu erittäin vaativaan kenttätyöskentelyyn, yhtenä ominaisuutena mm. hot swap -akku: akku voidaan vaihtaa ilman, että laitetta tai sovelluksia täytyy käynnistää uudelleen.
Laitteisiin kuuluu aina sisäänrakennettu viivakoodinlukija, joka toimii luotettavasti ja nopeasti.

ZEBRA RUGGEROIDUT TABLETIT

Zebran tabletit voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaan; tabletin kokoonpanon voi määritellä lähes täysin itse. Zebra L10 -sarjan ruggeroidut tabletit ovat monipuolisia ammattilaiskäyttöön suunniteltuja työvälineitä. Variantit ovat Peruslaite XSLATE, Kantokahvalla varustettu XPAD tai näppäimistön kanssa tuleva XBOOK.


Tutustu tuotteisiin