Nopeaa viestintää missä vaan – AINA

Silloin kun tehtaalla on tilanne päällä, muut pitää tavoittaa nopeasti. Perinteisellä puhelimella aikaa menee niin yhteystiedon hakuun kuin puhelun hälytykseen. Jos toinen ei vastaa, pitää jättää soittopyyntö. Entä jos pitää tavoittaa koko ryhmä kerralla ja rekkakuski odottaa portilla?

AINA tarjoaa yrityksille, teollisuudelle ja esimerkiksi vartiointiliikkeille turvallisia ratkaisuja kommunikointiin: suojattu AINA Small Talk -sovellus toimii tavallisessa älypuhelimessa ilman lisälaitteita. Saatavilla on myös perinteistä radiopuhelinta muistuttava, ruggeroitu AINA Keppler -päätelaite, joka toimii SIM-kortilla. AINA-ratkaisut tehostavat viestintää ja helpottavat arkea.

Korvaa radiopuhelin AINA Small Talk -sovelluksella

Suojattu ryhmäviestintäratkaisu säästää aikaa ja resursseja. Push-to-Talk (PTT) älypuhelinsovellus muistuttaa perinteisen UHF- tai VHF-radiopuhelimen toimintaa, mutta toimii 4G/5G-verkossa. Näin ollen AINA toimii missä vaan, ei pelkästään tehtaan tukiasemien kautta. Voit kommunikoida toimipisteestä toiseen ja SIM-kortin ansiosta vaikka yli maiden rajojen.

Kommunikoi kaksin tai koko porukalla

Yhdellä työnjohtajalla voi mennä puheluihin jopa 15 minuuttia per henkilö. Päivästä vierähtää helposti useampi tunti ohjeiden antamiseen ja palautteen saamiseen. PTT-ryhmäviestinnällä tavoitat kaikki ryhmässä olevat yhdellä napin painalluksella – tai halutessasi vain yhden ihmisen. 

Päällekkäin puhumisesta ei tarvitse murehtia, koska se ei ole mahdollista. Käyttäjille on myös määriteltävissä prioriteetit, jolloin korkeampi prioriteetti voi ottaa linjan käyttöönsä. Sovelluksessa on myös karttanäkymä, jossa näet muiden käyttäjien sijainnin. 

Turvallisuuden lisäämiseksi sovelluksessa on myös hätäkutsu, jolla saa nopeasti yhteyden esimerkiksi valvomoon. Puhelimeen liitettävien bluetooth-lisälaitteiden ansiosta puhelinta ei tarvitse pitää käden ulottuvilla, riittää kun painat lisälaitteen painiketta. 


Tutustu tuotteisiin