Roger-GPS

Roger-GPS Oy on erikoistunut GNSS teknologian GPS & Glonass & Beidou & Galileo -toistimien valmistukseen. Käyttäjiin kuuluvat laajalti ottaen tahot, jotka tarvitsevat luotettavaa GNSS palvelua myös sisätiloissa. Tahoja, jotka hyödyntävät tänä päivänä pääasiassa GNSS-signaalia ovat muun muassa viranomaiset: palo-, poliisi-, pelastuslaitokset, sairaalat, puolustusvoimat sekä liikenne- ja logistiikkayritykset, lentokentillä toimivat eri operaattorit, GPS -satelliittisignaalin aika- tai paikkatietoa hyödyntävät ohjelmisto- ja laitevalmistajat.

ROGER GPS-TOISTIN

ROGER GALILEO/GPS/GLONASS -toistin toimii vastaanottamalla satelliittisignaaleja ulkoisella antennilla ja heijastamalla signaalit sisätiloihin tai peitettyyn alueeseen.

Heijastetun signaalin käyttö sisätiloissa tarkoittaa että GALILEO/GPS/GLONASS -signaalia vastaanottava laite on jatkuvasti yhteydessä satelliitteihin. Kun GALILEO/GPS/GLONASS -signaalia vastaanottava laite siirretään sisätiloista ulkotiloihin ja päin vastoin, laite ei hukkaa GPS-signaalia siirtymisvaiheessa, säästäen aikaa.


Tutustu tuotteisiin

  • Roger GPS-toistin paketti

    ROGER GALILEO/GPS/GLONASS -toistin toimii vastaanottamalla satelliittisignaaleja ulkoisella antennilla ja heijastamalla signaalit sisätiloihin tai peitettyyn alueeseen. Heijastetun signaalin käyttö sisätiloissa tarkoittaa…
    Katso lisätiedot