Orelo

Orelo Oy perustettiin v. 2009 hyödyntäen yrittäjän, Mikko Lankisen yli kymmenvuotista osaamista yksilöllisten, oman korvan muotoon valettavien kuulonsuojainten parissa.

Suojaimia varten käyttäjän korvakäytävistä otetaan silikonivalokset, joiden pohjalta valmistetaan täydellisesti istuvat suojaimet. Istuvuuden myötä käyttömukavuus ja toimintavarmuus ovat omaa luokkaansa. Vaimennus määritetään äänikanavan ja suodatinosan avulla altistukseen sopivaksi. Näillä elementeillä käytettävyys ja puhekuuluvuus ovat lähes poikkeuksetta aiemmin käytettyä ratkaisua parempia ja sitä kautta suojainten käyttöaste saadaan paremmaksi.

Yksilöllisten kuulonsuojainten lisäksi toimitamme kuulokkeita, jotka valmistetaan käyttäjän korvakäytävän muotoon. Kaikille asiakasryhmille löytyvät sekä kuuloke- että suojainvaihtoehdot:

  • viranomaiset (mm. puolustusvoimat, poliisi, sairaankuljetus). Tälle puolelle kehitämme Saksalaisen kumppanin kanssa erillisenä projektina mallistoa (esim. Virve-käyttöön soveltuvia yksilöllisiä kuulokkeita ja kuulonsuojaus- ja kommunikaatioratkaisuja erittäin vaativiin olosuhteisiin)
  • motoristit: pieni koko, painevaihtelut
  • ilmailu: äänen laatu, painevaihtelut
  • teollisuus: kustannustehokkuus, helppokäyttöisyys- ja hoitoisuus, työntekijöiden työajan käytön minimointi hankintaprosessin aikana.

ORELO MOTORSPORT

Toimitus sisältää varajohtosarjan, säilytyskotelon ja puhdistustyökalun.

ORELO SECURITY

Pienikokoinen, huomaamaton, läpinäkyvästä akryylista valmistettu kuuloke, joka on avoin ja siten ei vaimenna ulkopuolista ääntä. Johto lähtee korvan yli ja on siltä osin jäykistetty. Takuu (1v) kattaen myös istuvuuden. Vakiona 3,5 mm liitin ja johdon pituus 70 cm.

Kuuloke valmistetaan käyttäjän korvakäytävän muotoon yksilöllisesti ja johto on vaihdettavissa.


Tutustu tuotteisiin