HMD GLOBAL – NOKIAN PUHELINTEN KOTI

HMD Global on itsenäinen suomalainen yritys ja ainoa suuri eurooppalainen älypuhelintoimittaja. HMD toimittaa Nokia-puhelimia, Nokia-tabletteja, sekä näiden lisätarvikkeita maailmalle.

KAIKKI ORGANISAATIOSI TARPEET YHDESTÄ PAIKASTA 

Laajan laite-, lisätarvike-, sekä lisäpalvelutarjonnan ansiosta Nokiasta on nopeasti tulossa monien organisaatioiden suosima älypuhelinbrändi. Nokia-puhelimet muodostavat myös maailman laajimman Android Enterprise Recommended -tuotevalikoiman, joka palvelee useita toimialoja, kuten julkista sektoria, rahoitusalaa, terveydenhuoltoa, teollisuutta ja logistiikka-alaa.

HMD tarjoaa älypuhelimille ja tableteille aina päivitetyn Android-käyttökokemuksen sekä hakkerit pysäyttävää turvallisuutta. Android™-käyttöjärjestelmän päivityksiä sekä tietoturvapäivityksiä luvataan Nokia-puhelimiin jopa neljäksi vuodeksi.  

Love it, trust it, keep it.

HMD:n tavoite on yksinkertainen: tarjota kaikille esteetön yhteys. Yritystä ohjaavat asiakkaiden tarpeet, joista muodostuu toiminnan peruspilarit: Asiakkaat haluavat tuotteita ja palveluita, joihin ihastua, jotka ovat turvallisia käyttää ja jotka kestävät pitkään. Tämä ”love it, trust it, keep it” -periaate määrittää kaikkea, mitä HMD Global tekee.

Love it

HMD on ylpeä suomalaisista juuristaan. Laadukas pohjoismainen muotoilu on osa HMD:n DNA:ta, ja yritys pyrkii luomaan harkittuja ja tarkoituksenmukaisia tuotteita jokaiseen budjettiin.

Trust it

Turvallisuus on tärkeää. Maksoipa Nokia-puhelin 100 tai 500 euroa, sille taataan pääsy uusimpiin sovelluksiin, sekä suojaa tietoturvauhkia vastaan. Ohjelmistopäivityksiä tarjotaan jopa kolme vuotta- ja tietoturvapäivityksiä jopa neljän vuotta puhelimen julkaisupäivästä.

Keep it

HMD haluaa ihmisten käyttävän puhelimia pidempään. Siksi se noudattaa tiukkaa valmistusstandardia, joka tunnetaan yhtenä maailman vaativimmista.

Laitteiden ja teknologian kestävyys tarkoittaa myös ekologisuutta

HMD Global on työstänyt kestävän kehityksen strategiaamme vuodesta 2017 lähtien ja pyrkii jatkuvasti kehittämään ekologisuutta. Yritys on ottanut neljälle painopistealueelle – ympäristö, työ ja ihmisoikeudet, vaatimustenmukaisuus ja kestävät hankinnat – käyttöön käytäntöjä, toimenpiteitä ja keskeisiä suorituskykyindikaattoreita, jotka on suunniteltu osoittamaan sitoutumista ihmisiin ja planeettaamme.

Ponnistelut tuottavat tulosta – HMD Global on saanut tunnustuksen kestävän kehityksen luokituslaitokselta EcoVadisilta, joka myönsi yritykselle kultamitalin vuonna 2021 (toimialan parhaan 6 %:n joukossa sitoutumisessa kestäviin käytäntöihin). Tämä luokitus on vakuutus kuluttajille, kumppaneille ja toimittajille siitä, että yritys on sitoutunut tekemään kestävämpiä liiketoimintakäytäntöjä koskevia päätöksiä esimerkiksi toimittajien rekisteröinnin, vaatimustenmukaisuuden ja materiaalin hankinnan avulla.

HMD Global on myös liittynyt CDP (Carbon Disclosure Project) -organisaatioon ja raportoi vuosittain hiilijalanjäljen, hiilipäästöjä vähentävät keinot, ja ilmastoriskien hallintastrategian. HMD Global on jäsenenä myös ECOrating- ja GRI-aloitteissa. Vuodesta 2018 lähtien yrityksellä on ollut ISO9001-sertifikaatti ja vuodesta 2020 lähtien myös ISO14001-sertifikaatti. Seuraavien kahden vuoden sisällä tavoitteena on hankkia myös ISO27001- ja ISO45001-sertifikaatit.

Puhelimet yrityskäyttöön suomalaisella suojauksella

Turvallisuus on yrityksissä etusijalla ja niin myös HMD Globalilla. Siksi se tekee yhteistyötä ioXt Alliancen kanssa, joka on IoT-turvallisuuden maailmanlaajuinen johtaja. Lisäksi HMD Global perusti vuonna 2020 Tampereelle ohjelmistoon, tietoturvaan ja palveluihin keskittyvän tutkimuksen ja tuotekehityksen huippuyksikön, jossa tehdään jatkuvaa mobiili- ja yrityskyberturvallisuuden tutkimus- ja kehitystyötä. Ohjelmistokehittäjiä koulutetaan jatkuvasti hallitsemaan paikalliset tietosuojavaatimukset, ja HMD Global vaatii samoja järjestelmällisiä tietoturvavaatimuksia kaikilta ohjelmistokumppaneiltaan.

ÄLYPUHELIMET

Älypuhelinvalikoima on jaettu kolmeen erilliseen linjaan, jotka kaikki tarjoavat laadukkaan kokemuksen, jota kuluttajat ovat tottuneet odottamaan Nokia-puhelimilta. Tuotteet on valmistettu kestämään sekä sisältä että ulkoa, että voisit käyttää puhelintasi pidempään. Tämän takaavat HMD:n lupaukset alan johtavasta tietoturvasta, tiukat valmistusstandardit ja lupaus tarjota aina uusin ohjelmisto.

X-sarja

Kestävää ja hienostunutta laatua, johon ihastut. HMD Global julkaisi äskettäin XR20-mallin, joka on kestävin yrityksen valmistama älypuhelin. Se on suunniteltu kestämään kaikki elämän kolhut.

G-sarja

Älypuhelinten kiinnostavimpia ominaisuuksia, sekä pitkää akunkestoa, houkuttelevissa hintapisteissä.

C-sarja

Loistava valinta ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai IoT-käyttötapauksiin.


Tutustu tuotteisiin