Senop Communications -verkkokauppa on uudistunut

Yli 500 ammattilaisviestinnän tuotettamme löytyvät jatkossa verkkokaupasta helpommin ja nopeammin.

Senop Communicationsin uudistunut verkkokauppa on julkaistu 1.10.2023. Uuden verkkokaupan toiminnallisuuksia on kehitetty vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, ja sen suunnittelussa on huomioitu käyttäjiltä vuosien varrella saamamme palaute.

Uusi verkkokauppa tulee olemaan aiempaa nopeampi, ja se on optimoitu toimimaan sujuvasti myös mobiililaitteilla. Lisäksi verkkokaupan tietoturva nousee entistäkin korkeammalle tasolle.

”Asiakkaillemme on aina vain tärkeämpää, että he pääsevät tutustumaan tuotteisiin ja tilaamaan niitä sujuvasti verkkosivujen kautta. Verkkokauppa on erinomainen mahdollisuus esitellä kattavasti yrityksen tarjontaa, ja sen avulla asiakkaat voivat helposti tarkistaa ja vertailla tuotetietoja. Meillä monessa tuotteessa käytettävyys on keskiössä. Mielestäni verkkokauppa onkin yrityksen 24/7-käyntikortti, jonka merkitys Senop Communicationsilla kasvaa vuosi vuodelta”, myyntijohtaja Toni Leppänen pohtii.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman VIRVE-päätelaitteita, ruggeroituja tabletteja ja älylaitteita sekä haalarikamerat. Lisäksi saat meiltä esimerkiksi erilaiset kantovarusteet, antennit, hands free -tuotteet, kuulosuojaimet, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotka parantavat laitteiden suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Jos tarvitset laitteellesi huoltoa, Senop Communicationsin huoltotiimi Tampereella tarjoaa nopeaa ja luotettavaa kunnossapitoa ja ohjelmointia käyttökuntoon kaikille laitteille ja Airbus-radioille. Verkkokaupassa uutena ominaisuutena huoltolähetteen pystyy laatimaan ja täyttämään kokonaan verkkoselaimessa. Tulevaisuudessa verkkokauppaan on myös tarkoitus tuoda toivottuja lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus luoda asiakastili.

Lisätietoja antaa

Toni Leppänen
myyntijohtaja
puh. 040 571 4111
toni.leppanen@senop.fi