Secapp - Kriittisen viestinnän sovellus D-SECAPP

Kuvaus

Sinun täytyy hyväksyä evästeet statistics, marketing nähdäksesi tämän videon.

Secapp: Kriittisen Viestinnän ja Hälyttämisen SaaS-Palvelu

Secapp on kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SaaS-palvelu, joka on suunniteltu erityisesti kriittisiin tilanteisiin varautumiseen ja turvallisuuden takaamiseen. Sen avulla voit lähettää massaviestejä, hälyttää yksilöitä ja tiimejä, käsitellä kriittisiä tietoja, sekä viestiä salatun chatin ja videopuheluiden avulla. Kaikki tiedot säilyvät turvassa ja asiakkaan omistuksessa Secappin SaaS-alustalla.

Miksi Secapp?

Secapp tarjoaa kattavan valikoiman toimintoja odottamattomiin tilanteisiin varautumiseen ja kriittisen viestinnän hallintaan. Kriittisessä tilanteessa voit tavoittaa oikeat henkilöt välittömästi, hallita kriisiä tehokkaasti ja jopa pelastaa ihmishenkiä.

  • Toimii Kaikilla Laitteilla: Riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, Secapp toimii kaikilla laitteilla varmistaen viestinnän saumattomuuden.
  • Useita Integraatiomahdollisuuksia: Integroi Secapp muihin järjestelmiin ja palveluihin, ja hyödynnä sen monipuolisuutta kriittisessä viestinnässä.
  • Säästää Aikaa Vähentämällä Manuaalista Työtä: Automatisoi rutiinitehtävät ja vähennä manuaalista työtä, jotta voit keskittyä olennaiseen kriisin aikana.
  • Pienemmät Kustannukset: Secapp on kustannustehokas ratkaisu verrattuna perinteisiin viestintävälineisiin, ja se voi auttaa säästämään merkittävästi viestinnän kokonaiskustannuksissa.
  • ISO27001:2013-sertifioitu Tietoturvan Hallinta (Huld Certification Oy): Secappin SaaS-alustan tietoturvan hallinta on saanut ISO27001:2013-sertifiointi Huld Certification Oy:ltä, mikä takaa tietoturvan korkean tason.