LTE-Radiot, Älypuhelimet ja Push-to-Talk -sovellukset: Viestintäteknologian uusi aikakausi 

Maailmassa, jossa yritysten ja organisaatioiden viestinnän ja viestintätapojen nopeus, tehokkuus ja joustavuus ovat avainasemassa, LTE-radioteknologian käyttöön ottaminen tarjoaa selkeän eron vanhoihin perinteisiin radioihin sekä monipuolisuudellaan että kustannustehokkuudellaan. 

Kirjoituksessa tarkastellaan lähemmin, miksi LTE-radiot erottuvat edukseen ja miksi niiden tuoma muutos on niin merkittävä. 

Uudenlainen ja kustannustehokas Infrastruktuuri 

Toisin kuin perinteiset radiojärjestelmät, jotka voivat vaatia kalliin ja laajan infrastruktuurin toimiakseen, LTE-radiot käyttävät hyväkseen jo olemassa olevaa matkapuhelinverkon infrastruktuuria. Tämä mahdollistaa yrityksille ja organisaatioille nopean ja kustannustehokkaan tavan laajentaa toimintaa ilman tarvetta investoida taloudellisesti raskaisiin asennuksiin esimerkiksi tilanteissa, jossa organisaatiolla on tarve perustaa uusia toimipisteitä tai kasvattaa tiimien kokoa 

Monipuolinen Laitevalikoima 

LTE-teknologia antaa käyttäjille vapauden valita erilaisista laitteista, alkaen älypuhelimista aina erikoistuneisiin PTT-päätelaitteisiin, mikä poistaa tarpeen sitoutua yksittäisiin, kalliisiin laitteisiin ja tuo joustavuutta laitehankintoihin. Lisäksi henkilöstön olemassa olevia älypuhelimia voidaan hyödyntää osana viestintäjärjestelmää  

Skaalautuva ja tehokas teknologia  

LTE-radiot poistavat organisaatioilta perinteisen viestintäinfrastruktuurin laajentamiseen liittyvät taloudelliset ja operatiiviset esteet. Henkilöstön nykyisten älypuhelimien ja olemassa olevien mobiililiittymien hyödyntäminen vähentää uusien laitteiden ja erillisten viestintäliittymien tarvetta. Organisaatiot pystyvät reagoimaan nopeammin markkinoiden muutoksiin ja sisäisen kasvun tarpeisiin ilman suuria alkuinvestointeja, tehostaen toimintaa ja säästäen kuluissa. 

Edistyneet Ominaisuudet 

LTE-radioiden ja sovellusten uusia ominaisuuksia ovat mm. reaaliaikainen videon jakaminen, monipuoliset viestityypit ja tarkka sijaintiseuranta. Nämä edistyneet ominaisuudet tehostavat organisaation päätöksentekoa ja toiminnan seurantaa sekä auttavat käyttäjiä reagoimaan nopeammin hätätilanteissa. 

Kokeile ja testaa Itse  

Ymmärrämme, että uuteen teknologiaan siirtyminen voi herättää monenlaisia kysymyksiä. Tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua LTE-radiopuhelimiimme ja sovelluksiin demolaitteidemme avulla. Näin voit testata tuotteitamme ja niiden ominaisuuksia omassa ympäristössäsi ja nähdä niiden tarjoamat edut käytännössä. 

Olethan yhteydessä myyntiimme ja sovitaan teille räätälöity demojakso. Tämä on loistava tilaisuus kokea uuden teknologian edut omakohtaisesti ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä viestintäratkaisuistanne. 

Teemu Lahtinen

Senop Communications

+358 (0)50 473 2888

teemu.lahtinen@senop.fi