Crosscall on Ranskalainen mobiililaitevalmistaja, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti sen erikoistumisesta veden-, iskun- ja pölynkestävien mobiililaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Yli vuosikymmenen ajan he ovat omistaneet itsensä laadukkaiden ja kestävien tuotteiden kehittämiselle, vastaten erityisesti niiden tarpeisiin, jotka työskentelevät tai viettävät aikaansa vaativissa ympäristöissä, kuten rakennustyömailla, vuoristoissa tai vesistöissä.

Crosscallin missio on yksinkertainen mutta vahva: tarjota teknologiaa, joka ei petä, vaikka olosuhteet olisivat kuinka haastavat. Yritys ei ole vain sitoutunut tuotteidensa laatuun, vaan myös turvallisuuteen. Tämä näkyy heidän jatkuvassa yhteistyössään useiden viranomaisten ja alan standardiasetustahojen kanssa, varmistaen, että heidän laitteensa eivät ainoastaan täytä, vaan usein ylittävät alan vaatimukset ja standardit.

Crosscallin tuotevalikoima on laaja ja kattaa niin ammattilaisten kuin seikkailunhaluisten kuluttajien tarpeet. Valikoimassa on kaikkea älypuhelimista ja tableteista erilaisiin oheislaitteisiin ja varusteisiin. Yhteinen nimittäjä kaikille tuotteille on niiden innovatiivisuus, kestävyys ja suunnittelu, joka on tehty kestämään.


Tutustu tuotteisiin