Agnet Work D-Agnet

  • Push-to-Talk
  • Viestien lähetys
  • Live videon jakaminen
Kuvaus

Airbusin Agnet 500, joka nykyään tunnetaan nimellä Agnet Work, tarjoaa monipuolisen työkalun kriittiseen viestintään, erityisesti ammattilaiskäyttöön. Se mahdollistaa luotettavan ryhmäviestinnän älylaitteiden välillä käyttäen hyväksi niin kaupallisia kuin yksityisiä 4G/5G-verkkoja sekä WiFi-yhteyksiä. Turvallisuus on keskiössä AES 256 -salauksen ansiosta, mikä takaa käyttäjien viestien ja tiedon pysyvän suojattuina.

Agnet erottuu kyvyllään tarjota enemmän kuin perinteinen paina ja puhu -viestintä (PTT). Se sisältää datan, videon ja sijaintipalvelut, jotka ovat saavutettavissa helposti älypuhelimen napin painalluksella. Näin esimerkiksi videokuvaa voi jakaa reaaliajassa, mikä parantaa tilannetietoisuutta merkittävästi. Päätöksenteko nopeutuu ja toiminta tehostuu, mikä lisää turvallisuutta kaikilla tasoilla.

Tämä ratkaisu on valmis tulevaisuuteen, sillä se tukee 4G/LTE:tä ja on valmis siirtymään 5G:hen, mikä lupaa vieläkin tehokkaampaa toimintaa ja parempaa tilannetietoisuutta. Lisäksi Agnet mahdollistaa integraation erilaisiin teknologioihin, mukaan lukien satelliittiyhteydet, tarjoten keskeytymättömän yhteyden haastavissakin olosuhteissa.

Airbus tarjoaa Agnetia kahdella tilausvaihtoehdolla:

  • Agnet 500 Standard: Suunniteltu tiimeille, jotka tarvitsevat nopeaa, luotettavaa ja turvallista paina ja puhu -viestintää sekä viestipalveluita. Mukana tulee ominaisuuksia, kuten ryhmäviestintä, yksityiset äänipuhelut, multimediaviestit, salaus päästä päähän ja lähetystoiminnot.
  • Agnet 500 Premium: Sisältää kaikki Standard-paketin ominaisuudet ja lisäksi laajemmat toiminnot, kuten lähetystoiminnot kartoilla, reaaliaikainen sijainninseuranta, videopuhelut ja livestreaming, hätäpuhelut, edistyneet turvaominaisuudet ja toiminnalliset tilat.

Agnet Workin valinta tarkoittaa, että saat käyttöösi paljon enemmän kuin pelkän viestintätyökalun. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka integroituu saumattomasti olemassa olevaan infrastruktuuriin, mahdollistaen sujuvan ja turvallisen yhteistyön. Sen saamat tunnustukset, kuten vuoden paras MCX-ratkaisu CCW 2022:ssa, korostavat sen kykyä vastata käyttäjien kriittisen viestinnän tarpeisiin.

Niille yrityksille ja organisaatioille, jotka arvostavat turvallisuutta, luotettavuutta ja joustavuutta viestintäratkaisussaan ja haluavat pysyä ajan tasalla teknologian kehityksessä sekä kriittisen viestinnän vaatimuksissa, Airbusin Agnet Work tarjoaa vakuuttavan vaihtoehdon.