ECOM Smart-EX 02 DZ1 - älypuhelin D-EX02DZ1

  • Zone 1/21 ja DIV 1 -alueille, IP68
  • 12,7 cm (5,0 tuuman) näyttö, Gorilla® Glass
  • Vaihdettava 4400 mAh akku
Kuvaus

Smart-Ex® 02 DZ1 on maailman ensimmäisen räjähdyssuojatun älypuhelimen seuraaja Zone 1/21 ja DIV 1 -alueille. Lisäksi se täyttää kaikki tärkeimmät globaalit vaarallisten alueiden sertifikaatit ja säädökset.

Kuvaus:
Tämä kestävä älypuhelin tarjoaa suuren, korkean resoluution näytön, tehokkaat ominaisuudet ja optimoidut lisävarusteet. Laaja lämmönsietokyky kylmästä kuumaan tekee siitä sopivan jopa ankarimpiin ympäristöihin.
Smart-Ex® 02 on suunniteltu tukemaan 21 LTE-taajuusaluetta ja siinä ei ole SIM-lukitusta, joten se voidaan yhdistää eri verkkoihin maailmanlaajuisesti. Android™ 11 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa turvallisen, nopean ja tehokkaan toiminnan räjähdyssuojatussa laitteessa.
Ergonominen muotoilu ja intuitiivinen käyttöliittymä parantavat käyttökokemusta ja optimoidut lisävarusteet ja laitteet takaavat täydellisen yhteensopivuuden nykyisten ja tulevien Ecom-tuotteiden kanssa. Markkinoiden tehokkaimmalla vaihdettavalla akulla (4400 mAh) on mahdollista tehdä pidempiä työvuoroja ja varmistaa 24/7-toimintavalmius.
Smart-Ex® 02 asettaa myös uusia standardeja turvallisuuden osalta. Säännölliset tietoturvapäivitykset estävät luvattoman pääsyn luottamuksellisiin, henkilökohtaisiin ja yrityksen tietoihin.
Jotta älypuhelimen käyttö olisi rajatonta ja pitkäaikaista, Ecom tarjoaa kolmen vuoden palvelutasosopimuksen.

Lataukset